18 oktober 2015 
.
.
Tijdens een bijeenkomst begin 2015 kregen wij een idee op 3 november 2015 bestaat de stichting 5 jaar.
Dat wilden wij niet ongemerkt voorbij laten en wilden dat vieren met alle Bouvierliefhebbers. Een dag met allerlei activiteiten, demonstraties en informatieve stands.

Na maanden van bijeenkomen, overleggen via de telefoon, Skype, mail en Whatsapp was het vandaag dan zo ver. Onze enige zorg was nog het weer. Zouden we het droog houden?

Wij hadden afgesproken dat wij, team stichting Bouviersupporters, om 8.00 in Woerden zouden zijn. Dat betekende dat enkele teamleden om 5.30 al in de auto moesten zitten.

Gelukkig hadden de vrijwilligers van BG Woerden de dag ervoor al heel veel werk verzet, maar er was nog genoeg te doen voor de deelnemers rond 10.30 zouden komen.
Nadat de mist was opgetrokken en alles klaar stond kon de dag beginnen. Voor dat we het wisten was de dag al weer om.

Wat hebben wij genoten van alle enthousiasten deelnemers, spectaculaire demonstraties en de goede catering met BBQ en het bleef de hele dag droog! Topdag dus.

Deze dag kwam tot stand dankzij vele vrijwilligers. Hartelijk dank daarvoor!

Teun Kijf van Canivera hondenvoer  bedankt voor het geheel onverwacht beschikbaar stellen van zakken hondenvoer als prijzen bij de Funkeuring.

In het bijzonder een pluim voor de workshopbegeleiders die geheel belangeloos hun tijd beschikbaar stelden om de deelnemers kennis te laten maken met hun sport.

Onze dank gaat ook uit naar Maarten Florijn van Discus Eibergen voor het verzorgen van de Goodiebags.

Als laatste willen wij de vrijwilligers BouvierGroep Woerden heel hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid, het begeleiding van de workshop jutten, de demonstratie pakwerken en de catering  zonder hen was de dag niet zo verlopen.
BEDANKT
Voor TELEFOON/TABLET, klik op deze link naar album
Voor TELEFOON/TABLET, klik op deze link naar album
Gemaakt met foto's van Rob en Fia
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2023