Update 16 april 2023

De kennismaking was al geweest en vandaag is Bo opgehaald.
Op de weg naar huis even een strandwandeling gemaakt. Dat ging geweldig.
Nu thuis en is hij wat onrustig.
Het is echt een schatje.


Omschrijving door de huidige eigenaar:

Bo is een zachtaardige hele lieve en trouwe Bouvier.  Heeft een hart van goud! Vriendelijk naar iedereen, word graag geknuffeld, is graag bij je in de buurt. En kan ook goed alleen zijn. Een beetje onzeker op straat aan de lijn, waar hij soms zelf de regie pakt,  maar met steun, geduld en begeleiding van een nieuwe baas komt dat helemaal goed. Bo is best wel leergierig en pakt de dingen snel op. Hij is heel enthousiast! Bo heeft zich het afgelopen jaar super aangepast aan een hele lastige situatie nl. mijn slechte gezondheid. En dat zegt eigenlijk al alles over zijn karakter!

Bo gaat hier in huis vrij zijn gang, ligt dan op de grond, dan lekker naast me op de bank teslapen. Geen vaste plek, we zijn ook maar samen. We wonen heel rustig gelegen, Bo is dus ook niet gewend aan mensen die voorbij lopen. We kijken uit over weilanden.

Voor Bo zoek ik: Ze moeten niets anders willen dan Bo een heel gelukkig leven geven, hij is nog jong en zal zijn nieuwe baas zelf ook nog heel veel liefde en geluk brengen. Mooie herinneringen maken. Lange wandelingen maken, lekker los laten rennen en spelen, ravotten, in alle rust en vertrouwen samen op de bank uitrusten. Een aai over zijn bol, een zachte maar rechtvaardige en duidelijke leiding geven. Een tuin want Bo gaat graag even naar buiten. Andere honden en zeer zeker ook mensen laten ontmoeten, Bo is gek op mensen. Kortom, Bo gewoon Bo laten zijn want dat verdient hij!
Bo
Naam Bo
Geboortedatum: van april 2017
Geslacht: Reu
Ras: Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2023