2 april 2013

Wegens privé omstandigheden moest er voor Bink in januari een ander thuis gezocht worden. Dat was gevonden. Helaas voor Bink veranderde de leefomstandigheden daar ook weer zodat hij weer in de herplaatsing kwam.

Bink is bij Marian geboren zij heeft hem toen in huis genomen. Bink bleek moeite te hebben om zijn ontlasting kwijt te raken. Marian is met hem al een paar bij de dierenarts geweest. Bink heeft een prostaatprobleem.

Daarom hebben Rob en Marian besloten: Wij houden Bink!!! en hopen hem nog een aantal gelukkige jaren te mogen geven. Hij is ook zo lief en makkelijk, daar kan je als dierenliefhebber gewoon niet omheen. Hij loopt op commando ook gewoon los aan de voet. Hij is gewoon voorbeeldig en zachtaardig. Trekt zich op aan zijn zus en imiteert haar om in een goed blaadje te komen, echt grappig.

Bink woont bij zijn zus en zijn broer Diesel woont bij de buren.

Bink
Naam
Bink
Leeftijd/Geboortedatum:
van 26-09-2005
Geslacht:
Reu
Chanel en Bink
Diesel en Bink
Bink en Diesel hebben kennisgemaakt. Een beetje aftasten, een beetje gegrom en dominantiegedrag. Diesel wil graag domineren, Bink negeert hem. Wanneer Diesel te opdringerig wordt blaft Bink terug (jawel hij kan blaffen). Chanel vond het eigenlijk niks en bleef na een tijdje liggen om het de heren zelf maar te laten uitzoeken. Na een paar uur lagen ze uitgetelt vlak bij elkaar.

Kortom, het gaat dus goed. Zal nog wel op een confrontatie uitlopen, maar dat zien we dan wel weer.
26-09-2005    03-07-2013
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019