28 juli 2013

Vanwege het overlijden van zijn baas moest Boef verhuizen.
Vandaag hebben de kinderen Boef naar zijn nieuwe thuis gebracht. Het afscheid viel hen zwaar, maar de wetenschap dat Boef het heel goed gaat krijgen en er goede afspraken gemaakt zijn verlichten veel.

29 juli

Het gaat heel goed. Boef, inmiddels omgedoopt tot Opa, ligt nu rustig aan haar voeten te slapen. Heeft goed gegeten en een bullepees op.
Hij kreeg blikvoer en brood, maar dat gaat zij omzetten naar (duur) Zweeds biologisch voer met glucocamine (voor de broze botjes). Hij had nogal dunne ontlasting en met een opruimplicht is dat behoorlijk “vervelend”.
Ze is bij de dierenarts geweest voor een inenting, Boef was namelijk nog nooit ingeënt en is kerngezond verklaard!6 augustus 2013

Opa doet het heel goed, hij is blij, opgewekt, sociaal, lief voor mensen en kinderen, kleine hondjes, katten.
Eigenlijk de perfecte herplaatsing, als we een minpuntje zouden moeten verzinnen is het zijn leeftijd. Maar ja, daar kan hij ook echt niets meer aan veranderen.

Hij gaat mee naar de plas en loopt al los, volgt goed en luistert prima naar de naam opa Boef! Die hond is helemaal op zijn plaats bij ons, wij zijn blij met hem en hij blij met ons.

Het leuke van opa is dat die zijn onmin direct kenbaar maakt in de auto. Kan je je voorstellen zo'n maat kleine Duitse Dog, zittend op de achterbank en dan blaffen. Je trommelvliezen scheuren zowat, maar ik heb me voorgenomen om hem dat
niet meer af te leren. Veel te veel moeite, gewoon negeren. Het rare is dat hij dat alleen doet als mijn man ook in de auto zit.


Groetjes

Boef
Naam
Boef
Geboortedatum:
12 jaar
Geslacht:
Reu
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019