Fien
20 april 2013

Fien is een jong speels teefje geboren in augustus 2012 zat in een asiel.
Fien is naar het asiel gebracht omdat ze overal achter aan zou rennenVandaag zijn de mensen kennis gaan maken en hebben haar meegenomen.

Fien is werkelijk een schat van een hond erg lief en knuffelbaar en echte mensenhond. Wat betreft het achterna vliegen van alles wat beweegt, tsja dat is werkelijk vreselijk, onze armen zijn allemaal uitgerekt. Ze triggert enorm op alles wat beweegt en is dan helemaal in de ban van het betreffende voertuig of mensen.
Ik ga zo een hondentrainer bellen kijken wat zij adviseren.

Ze moet nog wel erg wennen hier. Ze is bang wanneer je weggaat, ze houdt ons constant in de gaten, een beetje angstige hond.

Kortom erg lief maar nog moeilijk te hanteren.


Naam
Fien
Leeftijd/Geboortedatum:
Van 13-08-2012
Geslacht:
Teef
Hoi, mijn naam is Fien.
Daar luister ik al een beetje naar. Wanneer ik reageer op mijn naam krijg ik meestal wat lekkers. Fien klinkt dus goed!

Ik ben nu 1 ½ week bij een nieuw adres. Daarvoor zat ik ruim een week in het asiel. Daar ben ik nu weg. Tsja de nieuwe baasjes lijken wel aardig, ik moet nog wel een beetje aan hen wennen, Het is nogal een druk huishouden. Op de foto zie je mij met één van mijn nieuwe baasje, dat is de jongste van het stel. Hij vindt mij wel lief. Toen de foto gemaakt is, had ik net een uur lopen achter de rug, en dat in die warmte met mijn dikke vacht. Dat was wel een beetje afzien. Elke dag mag ik een rondje meelopen met de fiets. Nou dat is hartstikke tof. Die baas van mij kan mij maar nauwelijks bijhouden. Zo houd ik mijn baasjes ook een beetje in beweging.

’s Nachts slaap in de bench op de overloop. Ik vond het best eng in het begin, straks laten ze mij weer in de steek, je weet maar nooit met mensen. Ik ben gek op andere honden, daar ren ik graag naar toe. Jammer dat die baasjes van mij maar twee benen hebben. Ik wil er wel snel achter aan, maar de riem is maar 5 meter als ik geluk heb.

Ik schijn een beetje te trekken, ik heb daar geen last van, mensen wel, nou ja ik moet nog een beetje leren. Ik ben eigenlijk gek op alles wat beweegt. Dat is een leuk spelletje om er lekker achteraan te hollen. Maar ja ook dat schijnt niet zo welgemanierd te zijn. Ik ben ook nog maar 8 maanden dus ik weet ook nog niet alles.

Ik ben ook al op les geweest. Het was eigenlijk meer voor mijn baasjes dan voor mij J. Ik krijg wel lekker veel koekjes, die lessen neem ik dan maar op de koop toe. Het eten is hier wel wennen. Krijg ik van die harde brokjes. Ze zeggen dat het goed is voor mijn tanden, ik denk dat ze vanuitvallen, zo hard zijn ze. Eindelijk kreeg ik gisteren zacht vlees hmm, dat smaakt beter.

Eigenlijk gaat het best goed met mij. Een vriendelijk poot van mij,


Fien
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019