12-05-2013


Peggy en haar eigenaresse hebben 9 mei kennis gemaakt met haar mogelijk nieuwe bazen en hun Bouvier Foppe.

De ontmoeting van beide honden verliep vlekkeloos en na eerst eens samen in de tuin te hebben geravot hebben ze samen zij aan zij in de huiskamer gelegen.
Beide honden zijn het zelfde van karakter en hoeven niet zo nodig de baas te spelen. Foppe liet Peggy ook rustig het restje van de brokken opeten.

Beiden hebben een paar dagen nagedacht over de volgende stap.
De eigenaresse is ondanks haar verdriet zo blij met deze kans voor peggy, ze zou zich geen beter plekje kunnen wensen voor Peggy dat ze besloten heeft Peggy vandaag naar haar nieuwe thuis te brengen.

De nieuwe baas berichten ons vanavond


Peggy vanmorgen bij ons gekomen, voorzien van speeltjes 2 manden en een verdrietige eigenaresse. Na haar vertrek, waarvoor ik met de honden in de tuin ben gegaan om het afscheid makkelijker te maken zijn de honden binnen gekomen en liggen zij sinds vanmiddag tevreden naast elkaar in de kamer te slapen.

Om beurten speelt één van de honden met een voor hem of haar nieuw speeltje en
er is van enige competitie tussen beiden in het geheel geen sprake. We merken eigenlijk niet dat er nu 2 honden in huis zijn in plaats van één.

Het lijkt dus allemaal erg succesvol en van jaloezie is bij onze reu geen sprake. Vannacht slaapt mijn vrouw voor de zekerheid op de bank om de honden in de gaten te houden maar we zien echt geen enkel probleem omdat beide honden elkaar volkomen accepteren, zelfs met eten.

We kijken de situatie dan ook met vertrouwen aan.Peggy
Naam
Peggy
Leeftijd/Geboortedatum:
Van 20-11-2005
Geslacht:
Teef
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019