Victor
29-06-2013

Victor is lieve hond, heel aanhankelijk en heel speels. Hij kent niet veel, want hij zat vaak in de bench. Victor kan goed een tijd alleen zijn, en mee in de auto.

Victor heeft zgn koehakken. Victor loopt alsof hij springveertjes onder zijn achterpootjes heeft. Hij kan hier zeer snel mee gaan en kan er ook alles mee doen.


Verschillende mensen hebben al kennis gemaakt met Victor. Allemaal waren ze weg van hem, maar zij durfden het niet aan vanwege zijn loopje.
Omdat het asiel geen geld heeft om röntgenfoto's van zijn heupen te laten maken heeft de Stichting Bouviersupporters aangeboden om deze te betalen.

20 juni zijn deze gemaakt.
Helaas is het duidelijk geworden dat zijn heupen niet goed zijn.
Victor heeft HD in zeer ernstige maten er is geen gradatie aan te hangen.

Vandaag hebben de mensen die bekend met honden met heupproblemen en met honden die een niet zo'n fijn verleden hebben kennis gemaakt en Victor is met hen meegegaan.


Victor heeft het al aan de stok gehad met de bouvierteef van de zoon en heeft ernstige baknijd. De wandeling rond het huis ging goed, verder is hij heel lief.

Het belangrijkste is dat Victor eerst tot rust komt en goede voeding aangevuld met voedingssuplimenten krijgt.
Daarnaast zwemmen en rechtlijnig bewegen om zijn spieren op te bouwen.

Wij hopen dat zij samen nog een aantal mooie jaren hebben.


Update 1 juli 2013

Het gaat super!
Victor is een snelle leerling, ligt heerlijk relaxed in de tuin. De buurvrouwen hebben al kennisgemaakt met hem en hij laat zich heerlijk vertroetelen. M. heeft even geprobeerd om hem alleen te laten, dat gaat ook goed...

Naam
Victor
Leeftijd/Geboortedatum:
Van 2011
Geslacht:
Reu
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019