Bush
14 november 2012

Deze leuke jongen is Bush, een knappe Bouvier, die vermoedelijk in 2002 geboren werd. We weten het niet zeker, want deze knul werd met een erg verwaarloosde vacht op straat gevonden. Er is weinig over zijn achtergrond bekend.
Door zijn leeftijd heeft Bush helaas enkele kwaaltjes: zo zakt hij af en toe door zijn poten. Er bestaan wel medicijnen en homeopathie om dit te verbeteren. Bush is het wel 100% waard om zo verzorgd te worden, want 't is een schat.

De mensen van de Interessengemeinschaft hebben zich zijn lot aangetrokken en besloten hem naar Duitsland te halen. Sinds 9 oktober 2012 zit Bush daar in een kleinschalig, knus huiselijk pension.

Onder tussen bleef er gezocht worden naar een thuis waar veel tijd voor hem is.Dat is gevonden. Hij gaat wonen bij een 3 generatie huishouden (moeder, dochter en kleindochter).
Zij hebben nog geen bouvier gehad wel een Riezenschnauzer reu en bouvierkruising teef. Die beide bij hen heel oud geworden zijn.

14 november is Bush verhuisd. Daarover ontvingen wij dit bericht:

Hopelijk kan Bush nu genieten van een mooi en lang pensioen!
(Wij hopen dat ook, want hij is nu bij echt geweldige mensen die liefdevol voor hem zorgen.)

Bush heeft de jackpot gewonnen! 3 vrouwen hebben hem onmiddellijk in hun hart gesloten en ze zullen alles doen om hem een ??goed leven te geven.
Toen we aankwamen was Bush meteen geÔnteresseerd, de autodeur was nog niet open of hij sprong eruit ondanks dat hij wankel loopt, dus hij kwam op zijn kont terecht. Er zal nog met hem getraind moeten worden om spieren te kweken of hij is echt veel ouder en ligt het aan zijn leeftijd.

Tijdens de reis heeft hij niet gepiept. Toen hij bij zijn nieuwe huis aankwam, inspecteerde hij eerst de tuin en wilde geaaid worden. De 5 treden die naar het huis leiden, had hij vrij snel onder de knie en het huis verkende hij even en ging meteen onder de salontafel liggen. We moesten er echt om te lachen, want hij deed net alsof hij daar altijd al woont.

Hond gelukkig mensen gelukkig - wat wil je nog meer?

Bush heeft het geluk gehad dat een aantal mensen zich zijn lot hebben aan getrokken en voor hem wilde zorgen. Om een oude hond die zorg te geven zijn er veel acties geweest zowel financiŽle als andere hulp zoals Bush ophalen, telefoontjes en het plaatsen van advertenties

Velen hebben geholpen, maar dat heeft ook zijn vruchten afgeworpen voor deze mooie knuffel.

Naam
Bush
Leeftijd/Geboortedatum:
geboren vermoedelijk in 2002
Geslacht:
Reu
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019