26-01-2012

Het heeft even geduurd voor het geschikte baasje voor Diesel werd gevonden.Voor Diesel werden er mensen aangedragen via de IG. Toen die gevonden was gebeurde er iets bij de belangstellende waardoor de kennis making weer moest worden uitgesteld, maar nu is Diesel dan toch eindelijk verhuisd.

Diesel is naar een echtpaar met een beveilingsbedrijf
Hij volgt zelf intensieve IPO training met Diesel. Diesel blijft bij hun en zal ook mee gaan op werkklussen.
Er was gelijk een goede klik en hij was zeer tevreden over hoe ver Diesel al gevorderd was. Diesel heeft het geluk gehad dat hij bij de fokster volop heeft meegelopen in de trainingen, eerst puppy en gehoorzaamheid en daarna IPO. Hij kon zijn kunstjes dus goed vertonen!
Diesel krijgt het huis wat hij nodig heeft , mensen die lekker samen met hem gaan werken en waar hij daarnaast ook veel liefde zal krijgen.

De fokster wil graag haar honden nog een keer terug zien in hun nieuwe omgeving en ze is dan ook van harte uitgenodigd door de nieuwe baasjes om nog een keer te komen kijken hoe het Diesel vergaat!18-03-2013

Nu blijkt dat Diesel sinds kort naar het asiel is gebracht door zijn nieuwe baas.  De afspraak die destijds is gemaakt met de nieuwe baas is dat zowel de fokster als de IG als ons op de hoogte zouden worden gehouden over de vorderingen van Diesel en dat als het niet ging, meneer weer bij 1 van ons aan de bel zou trekken. ( dit stond ook in het koopcontract van de fokster) Dit is dus niet gebeurt!

Sinds gisteren zijn de mensen van de IG en Jantina druk doende om Diesel uit het asiel en weer bij de fokster te krijgen.

Diesel
Geslacht
Mannelijk
Ras
Bouvier
Leeftijd
van 23-8-2010
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019