Omschrijving:

Amber is een ontzettende lieve kruising Bouvier/Briard dame van bijna 5 jaar en is gecastreerd.
Door persoonlijke omstandigheden wordt er een nieuw thuis gezocht voor deze lieverd.

Er wordt een vergoeding gevraagd.

Update 13 augustus:

Amber is gereserveerd, ze is tot vrijdag op proef bij een ander gezin!


Update 15 augustus:

Zoals verwacht blijft Amber!

Amber is een vrijdoos en een lieve hond, met goed karakter, heeft onze bouvierreu een aantal malen terecht gewezen nadat hij te opdringerig was, doch in de avond lagen beide bijna neus aan neus bij elkaar in de kamer. Dat was allemaal een zeer goed teken.
Amber heeft het hele huis doorzocht en vond, nadat zij sí avonds laat was uitgelaten, het nodig naar boven te gaan en heeft de hele nacht aan de zijde van mijn vrouw onder bed geslapen en af en toe ging zij ook nog even wandelen. In de nacht hebben wij haar niet gehoord.

Onze reu slaapt beneden en hedenmorgen toen ik naar beneden ging met Amber, want zij volgt wel alles wat er gebeurt in huis, dus zeer attent, hebben de twee honden elkaar begroet, beide eten gehad en met ons drieŽn een wandeling gemaakt. Alles zeer rustig, geen enkel probleem.

Zij luistert goed op commandoís, je zou bijna zeggen: je hebt geen kind aan haar.
Het eet advies heb ik op gevolgd dus brokken een smuldier, doch ik ben ook geen fan, dat zij brood krijgt met beleg of te wel aardappelen met groeten.
Ondertussen heeft zij een eigen plekje in de kamer tot zich genomen, op een matje vlak bij de trap en ziet alles, houdt alles in de gaten.
En zodra ik naar haar kijk, dan gaat de staart heen en weer. Gezien haar houding, kan je op maken dat zij het best naar de zin heeft.

Ik bevestig het bericht, dat wij besloten hebben, dat Amber bij ons blijft. Wij zijn er blij mee en zullen goed voor haar zorgen


Ook de voormalige baas is verdrietig maar blij.

Amber
Naam
Jill
Geboortedatum:
september 2009
Geslacht:
Teef
Ras
Bouvier / Braird kruising
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019