Update 6 december 2014

Bram ( en Henk) is vanmorgen opgehaald door zijn nieuwe baasjes.
Bram woont nu in een gezin met een tweeling van 10 jaar en waar mevrouw de hele dag thuis is. Ze gaan lekker met hem aan de slag.

Berichtje van de zeer verdrietige voormalige eigenaresse:

Zeer emotioneel. Ze zijn rond elf uut allebei weggegaan. Dat is heel goed gegaan.

Henk zag de achterbak open staan en sprong er gelijk in. De auto van de familie lijkt op die van ons :) De reis schijnt goed te zijn gegaan, hij was rustig maar ik had ook niet anders verwacht!

Bram herkende de auto niet - hij mocht op de achterbank zitten en dat is hij totaal niet gewend. Ook die reis is goed gegaan en hij was gelijk de boel aan het verkennen.

Het zal nog wel wat tijd kosten voor ze hun weg helemaal gevonden hebben, maar het is goed begonnen! Voor mij is het heel heftig. De lege kennel, de ballen die her en der verspreid in de tuin liggen........

Zal tijd nodig hebben...Het zijn beide perfecte gezinnen voor beide hondenOmschrijving:


Bram zijn karakter omschrijving : Enthousiast, actief als hij in het bos wandelt, rustig in de kennel, nieuwsgierig als hij in de tuin los loopt, maar uiteindelijk gaat hij bij je liggen slapen (zo lijkt het - hij blijft alert/waaks)zijn karakter : wil heel graag sportief bezig zijn.
Houdt van spelletjes. Behendigheid, speurwerk zou echt iets voor hem zijn.
Door privé-omstandigheden, kan de oude eigenaar helaas, niet meer de zorg voor Bram en Henk opbrengen en met pijn in het hart wordt er naar een nieuwe plek gezocht.


Update 19 november

Bram is gereserveerd.
Bram
Naam
Bram
Geboortedatum:
van december 2013
Geslacht:
Reu
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019