Omschrijving:

Dolly is een goede, rustige en gezonde waakse hond. Ze is zeer aanhankelijk voor de leden van het gezin/de familie (groot en klein)

Dolly kan met haar 10 jaar als een senior worden beschouwd, maar zoals u op de foto's kunt zien heeft zij een junior uiterlijk en volgens de dierenarts heeft ze een junior conditie.

Voor Dolly zoeken wij een nieuw thuis waar ze niet alleen hoeft te zijn en waar ze weer lekker mee genomen wordt voor een lange wandeling.

Update 19 oktober: Dolly is gereserveerd, zaterdag is de kennismaking.

Update 25 oktober: Het klikt niet tussen de hond van de belangstellende en Dolly.
In een afgesloten ruimte ging het redelijk goed, maar eenmaal buiten ging het niet goed. We hebben ze 3 x geprobeerd bij elkaar te brengen, maar het lukte niet meer.
Dolly is weer beschikbaar.

Update 6 november: Dolly is gereserveerd, afhankelijk van het vervoer is aankomende zaterdag of volgende week zaterdag de kennismaking.

Update 11 november:  Dolly is geplaatst. Zaterdag wordt ze gebracht door de kinderen, (zelf vind ze dit te emotioneel), de nieuwe eigenaren zijn helemaal happy met Dolly.

Update 15 november: Dolly is gebracht, na een paar onrustige uurtjes en dit te hebben genegeerd, heeft Dolly niet meer gepiept en haar plek gevonden.Update 23 november: Helaas het gaat niet goed met de kleine kinderen, ze kan niet blijven.
Verder is Dolly een heerlijke kerngezonde boef die wel nog een beetje aan haar conditie moet werken.

Update 30 november:

Dolly is vandaag naar haar nieuwe baasjes gegaan, hele lieve rustige mensen. Ze hebben contact met Bert gehad hoe ze het aan moeten pakken zodat Dolly echt tot rust kan komen.

Mevrouw heeft net gebeld. De terugreis is goed verlopen. Dolly was heel rustig.
De kennismaking met de hond is goed verlopen, even wat geblaf maar verder ok. Dolly is nu op verkenning in huis en komt af en toe even terug om te kijken of zij er nog zijn... aai over de bol vind ze fijn. Mevrouw slaapt in de slaapkamer beneden  voorlopig, ze hebben er alle  vertrouwen in... het is een lieverd!

Update 10 december

Hoeveel pech kun je hebben als 10 jarige boef.
We dachten eindelijk het perfecte adres gevonden te hebben. Leuk echtpaar, landelijk wonend, alle tijd voor Dolly...altijd bouviers gehad !
Deze mensen hadden al een ander klein hondje. Tussen de mensen en Dolly klikte het heel goed.
Maarrrrrr.......Beide honden kunnen absoluut niet met elkaar overweg. Het werd zelfs zo erg dat ze elkaar naar het leven stonden. Er is veel contact geweest met Bert ( onze gedragsdeskundige ) en met nog een
gedragsdeskundige uit de buurt.
Het ging gewoon echt niet ...
Het was geen houdbare situatie meer.

Nu hebben wij goede contacten met dierenasiel Canina in Essen ( BelgiŽ) de eigenaresse is bouvierliefhebber. Zij bood haar hulp aan. Zij wilde Dolly graag opvangen bij haar in huis. Dolly is dus overgebracht naar het asiel. Dolly was behoorlijk gestressed toen ze daar aankwam. Ze is dus eerst 1 van de verwarmde kennels in gegaan om tot rust te komen. Ze heeft gisteren de wandeling meegemaakt met 20 andere honden en dat gaat goed. Met grote honden heeft Dolly geen probleem. Ze werd gaandeweg al rustiger en begon lekker te snuffelen en in de paardepoep te rollen.
De eerste indruk van de eigenaresse is dat Dolly nog in topconditie verkeerd. Ze is een ranke zeer elegante bouvier.
Omdat Dolly nog zo fit is is zij ervan overtuigd dat er voor Dolly nog wel een fijn nieuw plekje te vinden is dus we gaan met elkaar weer op zoek naar een nieuwe warme mand voor Dolly.
Dolly is een lieve aanhankelijke hond die gewoon niet van kleine hondjes en van kleine kinderen houdt.
We zoeken dus een adres waar geen kleine kinderen en geen kleine hondjes zijn!
Dolly is gek op lange wandelingen en ze kan naast de fiets mee.
Luistert goed!
Ook houdt ze erg van lekker knuffelen!Update 31 december

De mensen konden Dolly niet vergeten en zijn Dolly vandaag weer gaan halen.
Voor Twizzel is er een tijdelijke oplossing gevonden. In het nieuwe jaar gaan ze onder leiding van een hondengedragsdeskundige met hen aan de slag.
Dolly
Naam
Dolly
Geboortedatum:
10 jaar
Geslacht:
Teef
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019