Omschrijving:

Donald is een prachtige bouvier van ongeveer 8 jaar oud.

Donald zijn leven werd gekenmerkt door ernstige verwaarlozing. Gelukkig werd ingegrepen en wij mogen hem nu helpen bij en aan een nieuw begin!

Donald heeft van vér moeten komen, maar zichzelf dapper herpakt. We zien hier een lieve, levenslustige en mooie man, die nieuwsgierig het leven tegemoet treedt. Verder graag mee gaat uit wandelen en houdt van lekkere koekjes!

We zoeken voor hem een liefdevol thuis, bij mensen die begrip hebben voor het feit dat er veel dingen nieuw zijn voor Donald, en sommige dingen ook wel spannend (bijvoorbeeld vachtverzorging). Een thuis waar er veel liefde is en verantwoordelijkheid wordt gedragen, een thuis waar goed wordt gemaakt wat zo fout was in zijn leven.

We denken dat deze lieve, zachtaardige man het beste tot zijn recht komt in een stabiel en rustig huishouden, zonder teveel prikkels en poespas. Donald reageert hier goed op teven (reuen iets minder) en is verder naar de mensen hier, ook die hij niet kent, gewoon heel erg vriendelijk.

Kunt u Donald het leven bieden wat hij dik heeft verdiend, dan horen wij graag van u!

Wanneer u kennis wilt komen maken met bovenstaande hond, geniet een kennismaking op afspraak grote voorkeur. Dit zodat zij de tijd vrij kunnen maken die nodig is en u niet voor teleurstellingen komt te staan.


4 december

Donald is geplaatst bij belangstellenden van onze Duitse collega’s van de IG.

Donald woont nu bij een  gepensioneerd echtpaar in het noorden van Duitsland. Met alle tijd en ruimte voor hem.
Ze hebben in het verleden bouvier gehad maar ook een Riesenschnauser.
Donald
 
Naam
Donald
Geboortedatum:
van ca 8 jaar
Geslacht:
Reu
Ras
Bouvier kruising
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019