Omschrijving:

Emma werd bij onze collega's van de Interessengemeinschaft Bouvier des Flandres aangemeld.
Emma is een mooie teef die nog steeds enigszins verlegen en bescheiden is.

Zij is even geplaatst geweest, maar heeft daar naar een kind gehapt en was het vertrouwen in Emma weg. Emma werd weer teruggebracht.

Update 11 september

Bij ons hadden zich mensen met ruim 50 jaar bouvier ervaring gemeld. In eerste instantie voor Bobby. Maar Bobby kan niet met katten. Na testen bleek Emma dat wel te kunnen.

Gisteren zijn deze mensen naar Duitsland vertrokken om kennis te maken met Emma en enige training te krijgen hoe om te gaan met Emma. Emma houdt er o.a.niet van dat er over haar heen gehangen wordt.

Dat is allemaal goed verlopen en de mensen van de IG berichten ons:

Also : das hat alles ganz super geklappt, Emma ist soeben mit ihren neuen leuten vom Hof gefahren !! Wir sind sehr zuversichtlich, dass sie jetzt ihr endgültiges Zuhause gefunden hat!
( Omdat alles geweldig ging, is Emma net met haar nieuwe bazen weg greden van de boerderij !! We zijn ervan overtuigd dat ze haar voor altijd thuis nu heeft gevonden!)

Er zal met Emma veel gewandelt worden op de hei en in de bossen. Doordeweeks zo'n half uur tot uur per keer en in het weekend langer. Daarnaast heeft ze alle vrijheid op het grote erf
Zoals meneer vertelde mijn vrouw is op dit moment niet zo mobiel, maar ze is gek op knuffelen en lekker verwennen van de hond.
Ik zelf ben nog goed gezond en heel fit en ben er voor de wandelingen wat ik zeer mis sinds onze hond is overleden.
We missen het heel erg: een hond in huis, het is zo gezellig.

Update 16 september

Het gaat prima met Emma. Ze moet nog wel wat conditie opbouwen, maar dat doen ze stapje voor stapje. Het is een lieverd, slaapt de hele nacht lekker door in haar mandje. Eet nog niet altijd haar brokken op. Geadviseerd het met een half uurtje dan weg te halen. Zo kan Emma in hun ritme komen. Met de katten gaat ook prima... De brutaalste gaat zelfs smorgens mee op de wandeling. De andere kijkt nog een beetje de kat uit de boom.


Emma
Naam
Emma
Geboortedatum:
9 jaar
Geslacht:
Teef
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019