17 mei 2014

Reden afstand: overlijden eigenaar. Harry is in het asiel toegekomen samen met zijn vriendje Youkie de jack russel.


Yes, we hebben Harry!

Gisteren naar Zwevelgem gereden, Harry lag in zijn hok en begon te grommen toen hij
ons zag. Ik dacht: Is dit die brave, vriendelijke Boef, hebben we hier 250 km voor gereden? Waarschijnlijk had hij geen zin om te lopen omdat hij de dag ervoor gecastreerd was.

Wij zijn gaan lopen langs koeien, geiten, varken, allemaal prima, ook voor het water van een vijver had hij geen interesse. In het asiel nog een kat erbij gehaald maar dat liet hem ook koud. Helemaal super dus.

Harry is een echte grote beer, grijze kop, lieve ogen, bruinig lijf en blonde poten en een geweldige staart met pluim. Hij is heel rustig, we hebben hem nog niet horen blaffen, het asiel ook niet, hoop wel dat hij dat toch gaat
doen. Ik denk dat hij overdag buiten leefde, want hij wil graag de hele dag de tuin in, waar hij heel rustig rondloopt, nergens achteraan zit.

Mijn schapen vinden het maar een eng groot geval en staan op een kluitje bij elkaar, de scheiters.

Hoop dat ze ook gauw een plekje voor zijn maatje Youki vinden, een Jack Russell
die het vreselijk vindt zonder Harry. Het ging mij aan mijn hart dat ik hem er niet bij kon nemen, maat een Jack gaat hier echt niet.

Harry is ontzettend sterk, wilde niet in de auto, dacht misschien dat hij weer naar de dierenarts moest, het was een hele klus om hem erin te krijgen, maar onderweg was hij heel rustig.
ít Asiel heeft hem ook keurig tegen rabiŽs ingeŽnt.

Ben vol lof voor het asiel, comminucatie verliep prima, zeer liefdevolle mensen die het met een heel wat mindere accommodatie moeten doen dan de meeste Nederlandse asiels.
Op zaterdag is het heel druk in het asiel, mensen kopen een wandelkaart en mogen dan een aantal weken op zaterdag met een hond een paar uur lopen, dus het was een komen en gaan van mensen en honden.

Eerst moet de wond genezen en dan gaan we het lopen langzaam opbouwen, hij heeft niet veel aan de ďleibandĒ gelopen, maar leert snel.

Ik hou jullie op de hoogte en ga nu genieten van mijn grote beer.
Zonnige groet,
V.

Harry
 
Naam
Harry
Geboortedatum:
van 2008
Geslacht:
Reu
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019