Update 6 december 2014

Henk ( en Bram) is vanmorgen opgehaald door zijn nieuwe baasjes.

Henk woont nu in een landelijke buurt waar de buurman van zijn wei welke aan hun tuin grenst een speelweide voor de honden uit de buurt gemaakt heeft. Henk zal daar nu ook dagelijks te vinden zijn.


Berichtje van de zeer verdrietige voormalige eigenaresse:

Zeer emotioneel. Ze zijn rond elf uut allebei weggegaan. Dat is heel goed gegaan.

Henk zag de achterbak open staan en sprong er gelijk in. De auto van de familie lijkt op die van ons :) De reis schijnt goed te zijn gegaan, hij was rustig maar ik had ook niet anders verwacht!

Bram herkende de auto niet - hij mocht op de achterbank zitten en dat is hij totaal niet gewend. Ook die reis is goed gegaan en hij was gelijk de boel aan het verkennen.

Het zal nog wel wat tijd kosten voor ze hun weg helemaal gevonden hebben, maar het is goed begonnen! Voor mij is het heel heftig. De lege kennel, de ballen die her en der verspreid in de tuin liggen........

Zal tijd nodig hebben...Het zijn beide perfecte gezinnen voor beide honden


Omschrijving:


Henk is een dikke vette knuffelkont, die als hij de kans krijgt het liefste bij je op de bank en bed kruipt. Hij is dol op kleine kinderen.
Karakter omschrijving van Henk : Stabiel, rustig, actief als hij in het bos los loopt, blaft zelden (alleen bij onraad), lief!
Door privé-omstandigheden, kan de oude eigenaar helaas, niet meer de zorg voor Bram en Henk opbrengen en met pijn in het hart wordt er naar een nieuwe plek gezocht.

Update 19 november

Henk is gereserveerd.
Henk
Naam
Henk
Geboortedatum:
van januari 2013
Geslacht:
Reu
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019