Rexi
 
Oude Rexie is niet meer

21 maart 2014 is een trieste dag voor het asiel. Onze oude Rexie is niet meer. Hij is maar liefst 13,5 jaar oud geworden. Hij kwam voor het eerst bij ons in het asiel in 2003. Hij is sindsdien enkele keren geplaatst geweest, waarbij hij soms lange en soms korte tijd weg was. Sinds 2010 is hij onze huishond geworden en hij heeft van een mooi leven heeft mogen genieten in onze kantine.

De laatste maanden begon hij echt een oude hond te worden, hij werd wat stijf enzo. Maar hij ging nog graag mee voor zijn wandelingetjes en was altijd even enthousiast als hij Jurgen of Willem Jan aan zag komen.

Twee weken geleden heeft hij een attaque gehad, waar hij toch nog behoorlijk goed van opknapte. Maar gister werd hij ineens ziek, veel overgeven en diarree en hij werd in de loop van de dag steeds zieker. Medicijnen hielpen hem niet. Vandaag kon hij al bijna niet meer op zijn poten staan.

Onze dierenarts is langs geweest en heeft goed gevoeld aan zijn buik (wat allemaal mocht, wat natuurlijk al helemaal geen goed teken is). Van binnen waren er allerlei onregelmatigheden te voelen, wat er op wees dat hij helemaal verkankerd was van binnen. We hebben het moelijke besluit moeten nemen om hem te laten gaan. Voor hem is het beter zo.  

Willem Jan en het vaste personeel is er bij geweest en hij is heel rustig ingeslapen. Het is haast niet voor te stellen, De Hof van Ede zonder Rexie. We zullen hem dan ook erg missen!

Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019