4 juni 2014:

Met heel veel verdriet moet Timo om gezondheidsredenen van de baas herplaatst worden.

Timo is vandaag verhuisd, hij woont nu bij een mevrouw alleen, waar hij alle aandacht krijgt.
Zij woont in een bosrijke omgeving en gaat veel wandelen, op den duur wil ze ook met hem gaan fietsen.


Update 21 augustus:

Hoeveel pech kun je als jonge boef hebben.

Voor nog geen 1 jaar oude Timo moest in juni van dit jaar naar een nieuw mandje gezocht worden omdat zijn toenmalige baas vanwege gezondheidsredenen niet meer goed genoeg voor hem kon zorgen.
Dat adres werd zeer snel gevonden en Timo verhuisde naar de andere kant van het land. Zijn nieuwe bazinnetje was oh zo gelukkig met hem. De berichten die wij ontvingen waren alleen maar positief.
Tot op vorige week, zijn bazinnetje is door een zeer ongelukkige val, door toedoen van een andere hond, in het ziekenhuis terecht gekomen. Een paar zeer gecompliceerde breuken en scheuren in knie en onderbeen maken dat zij een lange periode ( we praten dan over maanden) van revalidatie en herstel ingaat. Aangezien zij alleen woont werd Timo noodgedwongen in een pension in de buurt ondergebracht. Gelukkig bleef Timo, ondanks alle toestanden, de vrolijke lieve boef en genoten ze ook in het pension van hem. Al snel werd duidelijk dat Timo herplaatst moest worden. ( zo lang in een pension is niet goed voor een boef in de belangrijkste fase van zijn leven) Omdat het contact met de eerste baas, de huidige baas en de fokker uitermate goed is hebben we veel overleg gehad met alle partijen. Al snel werd er een nieuw plekje voor hem gevonden bij kennissen van de fokker van Timo. Hun oude boefreu was overleden en ze zochten weer een leuk maatje voor hun bouvierteefje van 4 jaar. Gisteren zijn ze in de auto gesprongen met de hele familie en boef en hebben ze kennis gemaakt met Timo. En dat was een blije kennismaking die uitermate goed is verlopen. Timo zag er op z'n paasbest uit want hij was net s-morgens bij de trimsalon geweest. De hele familie en boefteef waren direct helemaal weg van hem. Dus je raad het al... Timo is mee gegaan naar zijn nieuwe thuis. Terug naar de woonplaats waar zijn leventje ooit begon.
Het tweede bazinnetje is uitermate verdrietig dat het allemaal zo is gelopen maar ook erg blij dat we zo'n mooie oplossing hebben gevonden en dat Timo een fijn leven krijgt, samen met een leuke boevendame.
Wij wensen haar een voorspoedig herstel en hopen dat het weer helemaal goed komt  !


Timo heet nu Brutus en wat ziet hij er goed uit!
Timo
Naam
Timo
Geboortedatum:
17-09-2013
Geslacht:
Reu
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019