Omschrijving:

Tjabo is zeer vriendelijk naar mensen en andere honden. Is kennelzindelijk, maar in huis niet zindelijk. Met veel geduld en beleid wel zindelijk te krijgen.

Hij is terug gekomen omdat zijn vorige baasjes niet meer hem konden verzorgen.

Er wordt een vergoeding gevraagd.

Update 26 november:

Verslag van Marian Mariana (medewerkster bij Bouviersupporters):
Ik ben vandaag bij Tjabo op bezoek geweest. Wat een geweldige hond zowel uiterlijk als innerlijk.... niet meer en niet minder. Zeer sociale hond met zachtaardig karakter. Ben met hem wezen lopen, liep mee aan mijn pink. Geen interesse in alles wat voorbijkomt. Ook andere honden negeert hij. Zocht gelijk contact met me. Geen hond die een strenge hand nodig heeft, een woord is meer dan genoeg. Een hond die hunkert naar een liefhebbende baas. Kortom een echte topper!

Update 27 november

Tjabo is gereserveerd, zaterdag is de kennismaking.


5 december

Tjabo is vanochtend opgehaald, hij kwam gelijk. De auto rit is prima verlopen en daarna een flink eind gewandeld, alles is nieuw voor hem.

Berichtje van de nieuwe bazen van Tjabo:

Vrijdagochtend 11 uur ik arriveer op plaats van bestemming en Tjabo kijk me vanuit de kennel aan en kwispelt honderd uit met zijn staart zo van he !hier zit ik!.......

Na een lekker bak koffie , mag ik naar Tjabo toe en de fokker waar hij werd opgevangen liet het hek opengaan en Tjabo kwam gelijk naar me toe en ging op mijn voeten zitten , ja Tjabo je mag mee nog even voer meenemen en dan gaan we richting Arnhem. In de auto geen vuiltje aan de lucht , bij zijn thuis aangekomen eerst een flink stuk gelopen een rondje Rijkerswoerdse Plas daar heeft hij zijn ogen uitgekeken wat een rare dingen zijn dat die vogels en ze maken lawaai hahahaha hij was er van onder de indruk maar absoluut niet bang die schat.

De rest van de dag verliep rustig een tikkeltje nerveus ,hij liep me de hele dag achterna en was veel aan het hijgen
.(Note: is een hele normale reactie, de meeste honden die net verhuisd zijn doen dat)


6 december

De nacht verliep onrustig veel aan het piepen snelle ademhaling maar uiteindelijk toch in slaap gevallen toen mijn man bij hem ging liggen.
Vandaag vroeg uit de veren en weer een rondje plas voor de boeg , ditmaal met heel veel honden die we tegen kwamen , ook nu weer even snuffelen , staart als een propeller en weer door jeetje wat doet hij dat goed. Ook even los was geen probleem. Vandaag ook weer veel naar buiten en hem gekamd omdat hij veel klitten heeft , hij ging zowat OP schoot zitten ook dit ging super. Er lijkt wat rust in de tent te zijn gekomen alhoewel hij alles in de gaten blijft houden maar voor 1 iemand gaat hij door het vuur en het is na de eerste dag al bekend dat is het vrouwtje.

Dames van de bouviersupport wat een enorm goed team zijn jullie en ook hoe jullie ons begeleiden van kennismaking tot plaatsing echt een hele dikke pluim. Dit jaar geen kerstkaarten voor Fam en vrienden maar een donatie voor het prachtige werk wat jullie doen.

Morgen staat de wandeling op het programma wij verheugen ons erop en stiekem hoop ik dat Tjabo bij een ieder van jullie een knuffel kan geven als dank dat jullie hebben gezorgd dat wij zo gelukkig en Tjabo zo blij is met ons als nieuwe baasjes.

Tjabo
Naam
Tjabo
Geboortedatum:
van maart 2012
Geslacht:
Reu
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019