Omschrijving:


Annebica is een 6 jarige teef, afgestaan samen met Khane, beiden volledig vervilte en gekoekte haardossen op poten en opgevangen bij De Leeuwkes Dierenbescherming Meetjesland uit BelgiŽ, hebben hun eerst de rust gegeven die ze hard nodig hadden en verlost van hun vreselijke vacht.


3 juli

Vandaag ontvingen wij het volgende bericht:

De Leeuwkes
? Dierenbescherming Meetjesland ( Waarschoot-Evergem )
Adoptiefoto Annebica : Vandaag werd op "den bureau" een traantje weggepinkt bij vertrek van bouvier teefje Annebica. Zwaar verwaarloosd afgestaan en na de nodige ingreep en verzorging was er eindelijk de vrijgave van onze DA en kon ze naar haar nieuwe thuis in Barneveld in NL vertrekken.
Met onze oprechte dank aan de Stichting Bouviersupporters (zie hun FB pagina voor meer info) en natuurlijk ook aan Annemie Palings van "Hondentrimsalon Flo & Co" die haar 2 weken geleden in en paar uurtjes een nieuwe look gaf.
Deze stichting zorgde na Kane, 2 weken geleden geadopteerd, nu ook bij Annebica voor de adoptanten en de bijbehorende superthuis, waar ze zal samenleven met een 9-jarige reu die mee mocht om haar te komen afhalen in het asiel.
Met enkele tussenstops zal ze de trip van iets minder dan 250km wel doorstaan.
Annebica

 
Naam
Annebica
Geboortedatum:
6 jaar
Geslacht:
Teef
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019