Omschrijving:

Femke is een wat onstuimige, enthousiaste en soms drukke hond van net een jaar oud.
Femke is opgegroeid bij de fokker en heeft daar 14 maanden, hoofdzakelijk doorgebracht in een kennel en is daardoor bijna niet gesocialiseerd.Femke kent weinig. Er moet haar nog veel bijgebracht en geleerd worden.
De hond is een slimme hond. Ondanks dat zij weinig kent, maakt ze zich toch snel dingen eigen. Binnen een paar dagen wist ze bijvoorbeeld al goed hoe het er binnenshuis aan toegaat. Ze is erg trouw
Ook als het iets rustiger kan in huis dan luistert ze hier prima naar. Verder is het natuurlijk van belang dat zij voldoende beweging en afleiding krijgt. Met de drukte thuis is het dan zo gedaan.
Bijna 3 weken geleden is Femke hier komen wonen; ik ben er vanuit gegaan, gezien haar leeftijd, dat dit goed zou gaan met mijn 1e bouvier van 5 jaar. Vanaf dag 1 heeft het echter tussen beide bouviers niet gestrookt. Met de dag wordt dit meer. Er heeft al menig vechtpartij plaatsgevonden. Om erger te voorkomen wordt er nu een ander fijn thuis voor Femke gezocht.

Er wordt een vergoeding gevraagd.


26 juni:
Femke is gereserveerd!

27 juni: Femke is vandaag opgehaald en verhuisd naar haar nieuwe thuis.

Het volgende berichtje ontvangen:

Gaat super! Net thuis en honden hebben al met elkaar kennis gemaakt. Niets aan de hand! Gedragen zich buitengewoon. Femke is een hele lieve hond en die van ons ook....wordt vervolgd.
Femke
Naam
Femke
Geboortedatum:
van maart 2014
Geslacht:
Teef
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019