Maak kennis met Floris. Floris is een Bouvier des Flanderes kerel van bijna 11 jaar** oud. Floris is bij ons in het asiel terecht gekomen omdat zijn eigenaar overleden is. Nu zijn wij op zoek naar een gouden mand waar hij nog een paar mooie jaren mag doorbrengen.


Update 18 juli 2015
Floris
 
Naam
Floris
Geboortedatum:
van februari 2012
Geslacht:
Reu
Ras
Bouvier
Beste mensen,

8 juni J.l namen wij bouvier Floris op uit de dierenopvang Amsterdam, via bouviersupporters.
Hierbij even een berichtje hoe het met hem gaat. Floris is een hele aanhankelijke en sociale hond. Hij went snel, houdt van strandwandelingen en loopt al los met ons mee. De eerste dagen was hij heel bang voor de trap, lift en gang, heel lastig als je in een flat woont. Maar met het voeren van hele lekkere hapjes in de lift overwon hij zijn angst gelukkig snel. Op de foto die ik meestuur geniet hij van een groot bot in de tuin van ons vakantiehuis. Hij heeft inmiddels een frisse zomercoupe. Deze trimbeurt onderging hij gelukkig goed, hoe meer aandacht hoe beter!
Alleen zijn is hij niet gewend en moeten we langzaam opbouwen. Gelukkig hebben we zonodig de dagopvang van Nationale Dierenzorg Wassenaar achter de hond. We hebben het volste vertrouwen dat Florix, zoals we hem hebben genoemd, een goede tijd bij ons zal hebben!

Met vriendelijke groet,

A en T van den D

**
Bericht september 2016:

Wij hebben via het asiel contact gehad met de eerste eigenaar van Florix.
Wij weten nu zijn achtergrond en geschiedenis en zijn heel blij duidelijkheid te hebben over zijn leeftijd. Hij is van februari 2012 en dus pas ruim 4 jaar en geen 12! Wij vonden hem wel heel jong in zijn doen en laten, maar nu dus zekerheid.
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019