30 december 2015

Nora is vandaag verhuisd. Ze sprong zo in de auto om mee te gaan. Ook Foppe kan zijn geluk niet op. Na het overlijden van zijn vriendin Peggy was hij niet zichzelf meer. Nu heeft hij weer een vriendin om lekker mee door de tuin te racen.

Het afscheid viel het oude baasje zwaar, maar het gevoel is goed.

Een berichtje van de nieuwe baas:

Nora heeft al 1 baas gekozen, dat ben ik (meneer). Wel grappig, omdat ze uit een vrouwenhuishouding komt. Naar mijn vrouw gromt ze nu af en toe. Nora durft de woonkamer nog niet in. Ze heeft de bench van Peggy als haar veilige plek gekozen. Met haar eigen kussen erin. We laten de woonkamerdeur op een kier en af en toe steekt ze haar koppie om de hoek. Foppe vindt haar reuze interessant, loopt haar achterna waarop Nora met staart tussen de benen weg loopt.


We hebben hen op het hart gedrukt Nora voorlopig nergens toe te dwingen, dat mevrouw haar voorlopig voert en met de wandeling haar aan de lijn heeft.
Update: De kennismaking op 28 december is goed verlopen. Woensdag gaat Nora verhuizen.


Omschrijving:


Nora is in huis een grote knuffel en is heerlijk rustig. Het liefst ligt ze op de bank of op de grond of kruipt bij je op schoot.
Als ze wil spelen komt ze naar je toe en gaat tegen je blaffen of legt haar poot op je knie.
Buiten bij ons op het erf luisterent ze heel goed. Wel is ze erg eigenaar gericht. Verder is het een grote schat

Voor Nora ik ben opzoek naar iemand die haar echt een warme mand kan geven dit heeft ze verdient. Het liefst iemand die met haar dingen wil gaan doen en ook nog een andere boef heeft waar ze lekker mee kan spelen.

Nora
Naam
Nora
Geboortedatum:
2 jaar
Geslacht:
Teef
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019