Update 21 maart:

Zaterdag naar het asiel gegaan om toch even te gaan kijken bij Bo de Bouvier.
Tja, zo'n lieve en mooie hond konden wij toch niet laten zitten.

We hebben hem meegenomen en tot nu toe heeft hij nog niets laten zien van zijn 'slechte' gedrag. Maar wij hebben dan ook een maatje in de vorm van een Wheaten in huis en ook dat klikt erg goed..
We gaan er vanuit dat het allemaal goed gaat komen en we met Bo nog een aantal jaar veel plezier hebben.
Als de rust een beetje is wedergekeerd en Bo een kilo of 5 is aangekomen dan zullen jullie ons wel zien op een wandeling. Hij is echt broodmager, echt sneu. Op dit moment krijgt hij een kilo vlees per dag, dan moet het vanzelf goed komen.


Omschrijving:


Bo is na herplaatsing in het asiel terug gekomen. Bo zou niet goed zindelijk in huis zijn en hij zou het alleen zijn ook erg moeilijk vinden.

Hij liep constant achter zijn nieuwe eigenaar aan. (Dat is een heel bekend verschijnsel, doen bijna alle herplaatsers). Bo werd van dag 1 's nachts alleen beneden gelaten. Dan gilde hij de hele boel bij elkaar en liet zijn urine en ontlasting lopen. In het asiel is hij wel gewoon zindelijk.
Een stabiel maatje zou Bo heel goed kunnen helpen met het niet zo overstuur raken.


Bo is een Bouvier van 9 jaar oud .Was vanwege privéomstandigheden in het asiel terechtgekomen. Bo is een vriendelijke hond die je wel eerst even moet leren kennen, maar als die je eenmaal kent is het een goedzak en gaat hij graag met je mee wandelen. Het verschilt per hond of Bo er mee overweg kan.
Bo vind het ook erg fijn om bij je in de buurt te zijn.
Bo is nog fit voor zijn leeftijd en is altijd goed verzorgd.

Bo
 
Naam
Bo
Geboortedatum:
9 jaar
Geslacht:
Reu
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019