Update 28 augustus:

Moker werd op 27 augustus bij ons aangemeld. In overleg met zijn bazen is er vandaag kennisgemaakt met mensen die bij ons ingeschreven stonden.
De bazen zijn met Moker naar de belangstellende gegaan. Marian was daarbij aanwezig.

Wat een supermatch!
De eigenaren waren behoorlijk geŽmotioneerd, maar ook zo dankbaar dat hij zo goed terecht gekomen is.
Moker is een schat van een hond. De nieuwe bazen gaan hem Nikan noemen. Dat betekent vriend in het indiaans. Hij was wat nerveus toen zijn bazen weggingen, daar snapte hij natuurlijk niets van. Even later was hij lekker aan het snuffelen.
Waarschijnlijk zal ik hem nog vaker zien. Ze willen met hem naar de hondenclub gaan waar ik ook met mijn hond naar toe ga.Omschrijving door de huidige baas:

Moker is een jonge en soms ondeugende bouvier.  Hij is lief en houdt van een knuffel en een aai over zijn bol. Wil lekker liggen waar hij wil, buiten is ook niet verkeerd. (Tuin). Hij vindt alles interessant en wil dat vaak ook van dichtbij bekijken.  Hij moet wel iedere dag minstens een keer goed rennen en dan heb je geen kind meer aan hem. Hij is gek op eten en krijgt daarom alleen maar wat hij mag hebben,  anders zou hij dik worden.

Voor hem wordt er iemand gezocht die veel plezier met de hond heeft. Er lekker mee gaat wandelen en spelen. Eventueel iemand met een tuin. Iemand die niet terugdeinst voor een goede verzorging van de hond, kammen,  vieze vacht schoonmaken. Vergt enige energie.
Moker
Naam
Moker
Geboortedatum:
van april 2013
Geslacht:
Reu
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019