Update 25 juli:

We hebben een gezellige late namiddag en vooravond samen gespendeerd met de nieuwe eigenaars van Myra. 
Het was met veel pijn in het hart dat we afscheid namen van myra maar uiteindelijk ook een gerust hart! Het zijn echte honden/bouvier liefhebbers.  We hebben mooi tijd samen kunnen spenderen, praten, informeren en vervolgens deze avond afscheid genomen!

Ik ben superblij dat ze zo'n mooie thuis zal hebben. We hebben alvast afgesproken dat wij nog es langs gaan om ze zien waar myra zit.  Ze heeft haar kussen, been, halsband, speeltjes mee!

Hartelijk dank voor de reuzesteun!

De nieuwe baasjes zijn nog onderweg. Later hun ervaring.


Omschrijving door de huidige baas::

Myra is gerserveerd:
Binnenkort is kennismaking.


We hebben Myra half mei 2016 geadopteerd van een Nederlands gezin. Zij komt van een ouder echtpaar waar heel weinig prikkels waren. Bij ons is ze in een druk gezin gekomen en dit wordt teveel voor haar.Ze wordt er chagrijnig van en is hier niet gelukkig.

Wij hebben haar opgehaald om in ons gezin op te nemen. De eerste dag thuis klikte het totaal niet tussen de 2 honden. De eerste ontmoeting ging goed, maar was op onbekend terrein. Ik heb hen dan uit elkaar gehaald en elk hun eigen mand met mijn geur gegeven en vervolgens elke van deze van hen zodat ze al wat konden wennen aan elkaar.  Vervolgens enkele keren gaan wandelen en dan ging het goed. 
Enkel is myra een echte bouvier en domineert ze onze andere hond. Ze gromt regelmatig en haalt soms uit, terwijl de andere hond niets doet. We hebben schrik dat het helemaal uit de hand zal lopen en willen we beter voorkomen dan genezen

We doen regelmatig oefeningen met haar zoals wandelen, bal gooien, zitten, pootje etc.  Ze was niet veel gewoon.  Wandelen zonder leiband ging in het begin ook niet.  Ze blijft heel veel zitten en je moet haar wat aanporren om mee te lopen.  Nu lukt alles al aardig. Ze vindt kinderen en alle dieren leuk, maar ik denk dat het voor alle dagen haar wat teveel is.  Daarom dat we denken dat ze misschien beter af is met een dagelijkse wandeling en haar matje.

Ze is een hele leuke hond, een echte loebas die graag zwemt om een bal te halen en eens gaan wandelen.

We gaan ze niet zomaar weg doen, maar moesten er mensen zijn die haar een rustiger thuis kunnen geven,  zal dat ten voordelen van haar zijn.
Voor Myra zoek wij een rustige woonomgeving, bij voorkeur bij een vrouw, want ze trekt heel erg naar vrouwen.
Myra
Naam
Myra
Geboortedatum:
van september 2010
Geslacht:
Teef
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019