23 april:

Vandaag was de kennismaking. Jantina was daarbij aanwezig.

Het ging heel goed, van alle kanten een superklik. Geweldig leuke mensen. Nero was vanaf moment 1 niet bij hun te slaan. Eenmaal op het speelveld liep hij continue achter meneer aan te keutelen.
Ik had hen gevraagd om foto's te maken van hun huis en omgeving en dat had ze ruimschoots gedaan.
Ook de kennismaking met de Jack Russell verliep het prima.

Toen de beslissing gevallen was hebben we de baasjes alleen gelaten met Nero om afscheid te nemen.
Ondanks hun grote verdriet zijn ze blij hoe het verlopen is. De baasjes waren het er beiden over eens dat hij de meest fantastisch plek krijgt, veel mooier dan zij hem ooit hadden kunnen bieden.

Eerste berichtje van de nieuwe baasjes:

Wij zijn net thuis, ging allemaal goed, onderweg nog even uit de auto geweest en met ze gelopen. Leuk hoor, hij kijkt nu al om waar de ander blijft.
Nu hier de boel aan het verkennen en net lekker aan het rennen in de tuin. We kunnen vanavond even niet het bos meer in, want het stikt hier van de wild zwijnen en we kwamen net een familie tegen met 5 hele kleine baby's.
..


Update:
Nero is gereserveerd. Vandaag is de kennismaking.

Omschrijving:

Nero is een lieve hond, belangstellend, aanhankelijk en leerzaam.

Jantina heeft Nero persoonlijk bezocht.
Nero blafte toen de bel ging maar liet mij zonder norren binnen. Hij was nieuwsgierig en heeft mij letterlijk van kop tot teen besnuffeld. Ik kreeg gelijk al een dikke lebber van hem. Hij pakte voorzichtig koekjes aan. Op een gegeven moment legde zijn vrouwtje hem op z'n plek zodat we even rustig konden praten. Daar bleef hij keurig liggen. Nero voelt goed aan dat zijn baas lichamelijk problemen heeft en past zich daar keurig op aan.


We zoeken baasjes die hem veel liefde, knuffels ( daar is ie dol op) en lange wandelingen geven. Mensen waarbij hij deel van het gezin wordt. Een leuk hondenvriendje of vriendinnetje zou heel leuk zijn. Hij is nu ook dikke maatjes met het malthezertje
.


Nero
Naam
Nero
Geboortedatum:
van april 2014
Geslacht:
Reu
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019