Omschrijving:

Wij zijn opzoek naar een boerderij of een huis met een grote tuin voor een ontzettend lieve hond.
Hij is een super gezinshond, lief voor ( kleine ) kinderen, goed met katten en goed met andere honden.
Hij is niet gecastreerd. Hij is 8 jaar oud.

Is er iemand die hem de aandacht en liefde kan geven die hij verdient? Waar hij overdag ook lekker naar buiten mag of uitgelaten word? Iemand die veel thuis is?

Wij zijn beide 12 uur per dag van huis en gaan ook nog is in een appartement wonen, hij verdient meer, een persoon die er is voor hem die hem de liefde en aandacht geeft die hij verdient.

Alleen reageren als u er echt alle tijd voor heeft, een grote tuin heeft of een boerderij. En u natuurlijk alle liefde wil geven die hij verdient!!
Nero
Naam
Nero
Geboortedatum:
8 jaar
Geslacht:
Reu
Ras
Bouvier
Update 22 mei:

Kennismaking prima verlopen. Jantina was daarbij aanwezig

Nero is een leuke 8 jarige Boef maar nog topfit. Hij was tot aan de wandeling erg nerveus. Hij voelde aan dag er wat was.  Was heel erg emotioneel. Nero was erg mager en ze hebben hem ook nog eens helemaal kaal moeten scheren omdat hij de vacht verwaarloosd had.

Loopt na wat gewenning keurig aan de lijn. We hebben een heel eind gewandeld, want er is een prachtig bos met water op loopafstand. Grotendeels losloopgebied. W. en J. hebben hem ook aan de lijn gehad grote stukken om uit te proberen. Nero vond het prima.

Het oude baasje heeft er een jaar over gedaan om tot deze beslissing te komen. Hij  heeft een heel goed gevoel en heeft hem met een gerust hart achtergelaten. Met de afspraak dat als er wat is of als het niet gaat Nero altijd terug mag.

Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019