Update 20 augustus:

23 juli heeft Sam kennisgemaakt met belangstellenden. Dat is uitermate goed verlopen. Vandaag is hij door zijn baasjes naar zijn nieuwe thuis gebracht.

Eerste bericht:
Sam is bij ons thuis!
Het contact met onze eigen hond is goed gegaan en naar de katten kijkt hij nog niet om.
Later meer.
Omschrijving door huidige baas:

In verband met privé omstandigheden is de baas van Sam wisselend in Nederland en in het buitenland. Wanneer de baas in het buitenland is, komt er een oppas in huis. Sam is hierdoor erg in de war en weet niet goed wat van hem verwacht wordt. Hierdoor ontstaan ook wat gehoorzaamheidsproblemen.

Sam leeft overdag veel buiten op een groot terrein.  ’s-Avonds wordt hij altijd even gekamd en geföhnd en mag dan lekker binnen komen liggen. Hij is wel steeds liever binnen naarmate hij ouder wordt.
Sam gaat graag mee wandelen en is met een gentle leader ook braaf. Hij is aan de lijn erg dominant tegen grote reuen en wil hier wel eens naar blaffen en grommen.

Voor Sam zoeken wij bouvierervaren baasjes. Mensen die hem leiding geven en consequent zijn. Sam heeft regelmaat nodig. Mensen die veel tijd en aandacht voor hem hebben. Mensen die hem voldoende beweging geven zodat hij z'n energie kwijt kan. Kunt u Sam dat bieden dan zijn wij ervan overtuigd dat je een topmaatje aan Sam krijgt.

De baas kan voorlopig nog wel voor Sam zorgen en zal ook alleen tot herplaatsing over gaan als er een juiste match wordt gevonden
Sam
Naam
Sam
Geboortedatum:
van juli 2011
Geslacht:
Reu
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
© Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019