Spike en Xena zouden tot 1 april nog gewoon thuis wonen. Het asiel bracht ze echter vast onder de aandacht. Via een trimster en M.O zijn we met hun baasjes in contact gekomen. In goed overleg met de baasjes is er besloten Xena en Spike apart te plaatsen.
Op de adressen waar ze nu wonen zijn er een andere honden aanwezig.

Xena is 20 maart verhuisd.


Bij Xena wilde eerst niks van de belangstellenden weten. Er was nog iemand bij het baasje die Xena maar bleef aaien. Dat maakte haar erg waaks. M. heeft haar eerst genegeerd. De verhalen van het baasje hebben hen overtuigd dat het goed zou komen.
Ze hebben toen besloten ervoor te gaan.
Zodra M. de riem overpakte was het klaar.  Xena doet alles wat ze zegt en sprong zo in de auto.

Thuis eerst naar buiten met hun eigen honden. Lijkt ook allemaal super te gaan. Nu slapen ze met z'n allen in de kamer.

Er woont ook nog een papagaai. Een van de honden bromde nog wat naar Xena. Xena die vond het nog wat spannend. Roept de papagaai HEEY Rustig! Uh Uh niet doen.

23 maart:

Xena gedraagt zich super. Ze weet al heel goed wat wel en niet mag. Met de andere honden is het nu ook super. Drie honden gelijk uitlaten is even wennen. Xena loopt nog wel aan de lijn, maar eigenlijk hoeft het niet. Ze is een ontzettende knuffelbeer en reageert er enthousiast als we heel even weg geweest zijn en weer thuis komen. Ze hoort er al helemaal bij!


Omschrijving:

Spike en Xena zijn 2 vriendelijke Bouviers die op zoek zijn naar een nieuw huis. Hun baasje gaat verhuizen en kleiner wonen en kan hen helaas niet meenemen naar de nieuwe woning. Beide honden zijn keurig opgevoed.

Xena is een gesteriliseerde teef van 5 jaar. Ze is pittig, slim en luistert heel goed. Ook is ze lief en heel aanhankelijk. Wel kijkt ze even de kat uit de boom bij vreemde mensen maar als je haar even de tijd gunt, komt ze voorzichtig snuffelen en is ze al gauw op haar gemak
.

Xena
Naam
Xena
Geboortedatum:
5jaar
Geslacht:
Teef
Ras
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019