Update 18 juni 2017

Vandaag zijn het baasje en Does naar de belangstellenden geweest.
Op neutraal terrein was de kennismaking van Does met de hun hond. Die verliep heel goed en Does is met hun meegegaan.
Thuis was hun hond even niet zo blij met Does, maar na een terechtwijzing van zijn baas ging het goed.
Does was even onrustig. Later ging ze rustig liggen bij haar nieuwe bazen.Ze heeft ook lekker gegeten.Omschrijving door de huidige eigenaar:


Hier thuis zijn eigenlijk geen onoverkomelijke problemen als het "normaal' is. Maar ik durf steeds slechter met haar aan de lijn te lopen in dorp of waar dan ook. En los durf ik haar niet meer te laten sinds november vorig jaar. Dat vind ik zielig want daar is ze te jong en speels en enthousiast voor.
Vandaar dat ik na half jaar twijfelen haar toch wil herplaatsen,( ik heb nu al de tranen in de ogen)want ik kan het eigenlijk niet uitstaan van mijzelf dat het niet lukt. We hebben al meerder bouviers gehad. Dus wel ervaring, maar deze is veel eigengereider en trekt veel meer haar eigen plan.


Does is een lieve, rustige, mooie hond. Ze  kan veel. Heeft 4 cursussen gehad.
Ze is bij mij heel snel afgeleid en daardoor luistert ze niet goed genoeg naar mij. We hebben 22 lessen veg gedaan, maar 1 week voor examen op advies gestopt. Daarna thuis begeleiding en clickertraining gehad. Het gaat binnen best goed en gewoon thuis buiten ook, maar in dorp aan de lijn durf ik het bijna niet meer. Ik ben ook nog naar de dressuurclub in geweest voor advies, maar zij zijn club geen hondenschool. Het tempo ligt te hoog voor ons.
Wij zijn geen goeie combi. Dat is het probleem en dat is voor Does sneu. Die moet uitdaging bijvoorbeeld behendigheid of speuren.


Voor Does zoeken we iemand ruimte en tijd en natuurlijk overwicht zodat Does weet wie de baas is.  Mensen die weten wat een bouvier is. Die er met Does er op uit trekt en speelt en gaat werken ( behendigheid, speuren, treibball) zodat het ze een leuk gevuld leven krijgt. Ze wordt nu iedere dag naast een golfkarretje uitgelaten. Dus naast de fiets mee is zeker een optie.


Does
Naam
Does
Geboortedatum:
van mei 2014
Geslacht:
teef
Ras:
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019