Update 14 mei

Dribbel is nu precies een week op proeflogeren geweest en morgenochtend heb een afspraak bij het dierenasiel.....voor de definitieve afhandeling....blijft ie bij me of toch niet? Het gedrag van Saartje is de afgelopen dagen erg wisselend geweest.... dominant, arrogant,nieuwsgierig, bijdehand maar ook zeer
lief en geduldig.....Saartje is echt maar dan ook echt de allerliefste boef van de hele wereld en wil t ook altijd voor mij goed doen....dus accepteert en tolereert ze Dribbel....en soms zoekt ze hem ook al
wel eens op , om gewoon even bij hem te gaan liggen...
???????? Saartje , je bent mijn allerliefste en Dribbel.....we laten je nooit meer gaan! Ook jij hebt mijn hartje gestolen...Omschrijving door het asiel:

Deze lieve haarbal heet Dribbel. Hij is bij ons terecht gekomen omdat zijn baasje Dribbel niet de tijd kon geven die hij nodig heeft.

Dribbel is een jonge, ondeugende hond die duidelijkheid en sturing nodig heeft.
Krijgt hij die niet dan probeert deze grote puber uit tot hoe ver hij mag en kan gaan.

Hier hebben wij  geen moeite met hem. Hij is hier lief en vriendelijk naar iedereen. Heeft geen problemen met andere honden en tijdens de wandelingen gedraagt hij zich netjes.

Hij vindt het geweldig om gehoorzaamheidsspelletjes met je te doen, dus hij is zeer zeker geschikt voor hondensport.

Wel merken we dat hij het niet zo leuk vindt om alleen in zijn kennel achter te moeten blijven. Hij blaft dan een lange tijd in de hoop op aandacht.
Zodra hij door heeft dat hij dit krijgt, gooit hij zich op zijn rug en laat die harige buik zien in de hoop op een heerlijke knuffel.

Dribbel is een kruising Bouvier en we zijn voor hem dan ook op zoek naar een baasje met ervaring met dit ras en die alle tijd heeft om deze vrolijkerd de begeleiding te geven die hij nodig heeft.
Dribbel
 
Naam
Dribbel
Geboortedatum:
van maart 2015
Geslacht:
Reu
Ras:
Bouvier x Friese Stabij
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019