Update 17 mei

Vandaag was de kennismaking. Er was een superklik en Sammy-Boy is meegegaan.

Berichtje van de nieuwe baas:

Sammy is bij mij. Het is ontzettende lieve hond. Gelijk bij binnenkomst trok hij naar mij toe.
Hij heeft een super goed karakter. Ik ga lekker met hem aan de slag. Nogmaals bedankt voor dit cadeau! !!!!Omschrijving door de huidige eigenaar:

Sammy-Boy is een hartstikke lieve hond, maar hij raakt snel overprikkeld. Hij kan er niet tegen als mensen gaan stoeien, schreeuwen, want dan springt hij ertussen. Als hij gecorrigeerd wordt dan gaat hij mopperen. (grommen, maar laat niet zijn tanden zien) Hij houdt er ontzettend van om te knuffelen.

Hij is een ongelooflijke sterke hond, dus hij trekt wel regelmatig aan de lijn. Hij vindt het ontzettend leuk om los te lopen/rennen. Als hij een kat ziet rent hij er wel achteraan, maar hij doet  ze geen pijn. Hij weet heel goed dat hij bij het water vandaan moet blijven, maar hij is wel nieuwsgierig. Als hij een andere hond ziet dan wordt hij super enthousiast. Daarbij trekt hij dan heel hard aan de lijn totdat hij bij die hond is.

Hij heeft een baasje nodig die consequent is en die tijd en zin in heeft om met hem te werken zodat hij zijn energie kwijt kan. Ook heeft hij een plek nodig waar weinig prikkels zijn (niet teveel kinderen en/of geschreeuw)

Sammy-Boy
Naam
Sammy - Boy
Geboortedatum:
van mei 2015
Geslacht:
reu
Ras:
Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2019