Update 12 mei 2020

Vandaag is Moon naar haar nieuwe thuis gegaan.

Het eerste bericht:

" Goede nacht al een paar keer Bouvier opschoot. Gisteravond naast mijn stoel diep op rust. Als ik naar bed ga, vroeg, dan gaat ze in de keuken op het dek van Nike, onze overleden bouvier, liggen.
Mand Nike soms overdag. Eigen mand gaat ze niet in. Gisteren veel( verwerk ) slaap. Vandaag vrolijk ondeugend en speels. Ondeugend bestond uit even poes Froukje najagen in de tuin. Op mijn foei en semi gemopper meteen terug."




Omschrijving door de eigenaar:

Moon is een rustige, lieve Bouvier die overdag buiten rondloopt met nog twee honden en paarden.
's Avonds is ze in huis en is ze fijn rustig. Moon vindt alle mensen leuk en is soms wat te enthousiast in het begroeten. Met bekende katten en ganzen heeft ze geen problemen.

Aan de lijn lopen is in principe geen probleem, maar het liefst loopt ze los en blijft dan goed bij. Alleen wilde ganzen moeten opgejaagd worden en een spoor van een wild varken is interessant om te volgen.

Moon kan met de meeste honden goed overweg, maar als er een is die ze niet leuk vindt kan ze fel reageren. In gebieden waar veel honden lopen, loopt ze dan ook altijd aangelijnd, maar ook dan wil ze wel eens op een andere hond af gaan. Een rustige, stabiele en wat ervaren baas kan Moon afleren om af en toe in de aanval te gaan richting andere hond.
Moon loopt overdag, samen met nog twee honden, rond in een afgezette wei met binnenverblijf. Ze speelt dan graag. Ze is dan niet de baas/niet dominant.


Moon is enthousiaste hond. Ze kan alleen blijven, maar ze moet wel haar energie een keer kwijt kunnen. Dus voldoende buitenruimte, eventueel andere honden (moet wel passen), een beetje behendigheid erbij, of iemand die vaak een balletje wil gooien.

Voor Moon zoeken wij dan ook een rustige, stabiele en wat ervaren baas. Met genoeg buitenruimte en tijd om met Moon iets te doen zodat ze haar energie kwijt kan.


Moon
Naam Moon
Geboortedatum: van oktober 2016
Geslacht: teef
Ras: Bouvier
Stichting
Bouviersupporters
Bemiddelt bij het herplaatsen van Bouviers
Stichting Bouviersupporters 2010 - 2021